Periodisk vedlikehold

Periodisk vedlikehold tregulv


efter2

En av våre vanligste oppgaver er å utføre periodisk vedlikehold på oljete eller hardvoksoljede gulv i offentlige miljøer. Vi utfører jevnlig periodisk gulvvedlikehold for butikker, hotellkjeder, restauranter, kontorer etc. som verdsetter vakre og lettstelte tregulv. I offentlige miljøer anbefaler vi oljede tregulv. Ved periodisk vedlikehold av oljede tregulv skjules det riper som på et lakkert tregulv måtte pusses for å bli kvitt. For å bestemme hvilken gulvpleiemetode vi skal bruke, starter vi vanligvis med å inspisere og diagnostisere gulvet. En passende gulvpleiemetode bestemmes deretter.

Vi bruker alltid godt utdannet personale, og maskiner som er godt tilpasset ethvert formål. Rengjøringsmidlene og overflatebehandlingsproduktene vi bruker er av høyeste kvalitet og miljøvennlige.

Vi tar hensyn til kundens krav hvordan den daglige rengjøringen utføres. Slitasje og smuss er viktige faktorer for metoden og virkemidlene vi bruker for å vedlikeholde gulvet I våre "myke" metoder brukes en scrubber til rengjøring og massering av olje samt pads, filler og mopper mm. Vi tilstreber å bruke produkter som har minst mulig negativ miljøpåvirkning.

Alle oljede tregulv må rengjøres og oljes regelmessig. Periodisiteten avhenger av flere parametere som slitasje, rengjøringsintervall, inngangsløsning osv. I et normalt kontormiljø anbefaler gulvprodusenter og Ångtvättbilen en grundig rengjøring etterfulgt av ny olje/hardvoksoljing minst en gang i året.

Ångtvättbilen tilbyr alle sine kunder en treårskontrakt, for å sikre fine gulv over tid. Etter behandlingene gir vi gjerne instruksjoner om hvordan gulvet rengjøres på best mulig måte.
Ring oss for en gratis befaring og tilbud!


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882