Betongslipning

Betongsliping


Betongsliping og behandlinger

Som markedsledende bedrift innenfor gulvvedlikehold utfører Ångtvättbilen betongsliping, i tillegg til ulike typer av betong- og natursteinsbehandlinger. Betonggulv finnes nesten overalt hvor virksomheter holder til, ofte på lagre og ved industriområder. De fleste bygninger står på en grunn av betong. Betonggulv er i seg selv et slitesterkt gulv, men med betongsliping kan man forbedre betongens holdbarhet, skape et blankt utseende, forenkle vedlikehold samt minske støvavsetning.


Ångtvättbilen arbeider blant annet med HTC Professional Floor Systems sine konsepter når det gjelder betongsliping. De fire ulike konseptene er Platinum, Gold, Silver og Bronze, og de har alle sine ulike egenskaper. HTC Superfloor™ Platinum er konseptet som gir gulvet de beste egenskapene og det er det som HTC og vi i første omgang anbefaler. Les mer på HTC sin hjemmeside for mer informasjon om betongsliping og ulike gulvkonsepter som benyttes for å oppnå slitesterke og vakre betonggulv.

Vi bruker også vårt betongslipe utstyr til å sanere/rengjøre betong, for eksempel ved fjerning av gamle epoxygulv eller for å utjevne før man legger nye gulv (keramiske fliser, glidgulv/fugefrie ol.). Det å bruke sliping av betonggulv som "slitasjeoverflate" er et bærekraftig alternativ, både av økonomiske og miljømessige hensyn. Det vil være hensiktsmessig økonomisk ettersom det ikke vil være behov for å legge et nytt gulv, gulvet vil ha lengre holdbarhet samt at rengjøring vil forenkles på grunn av den glatte, skinnende betongoverflaten. Betongsliping bruker ingen kjemikalier, kun betongforsterkninger og diamanter, som gjør gulvet lysere, jevnere, mer motstandsdyktig, samtidig som støvavsetninger som legger seg på lagringshyller reduseres.

Ta gjerne kontakt med Ångtvättbilen hvis du har slitne og støvete betonggulv eller bare vil kvikke opp ditt betonggulv.

Stenslip2

 


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882