Tepperens

Tepperens


mattvatt

Fire av de fem største produsentene av tekstilgulv i Sverige anbefaler Ångtvättbilen for tepperens (dyprengjøring) av deres tekstilgulv.
De fleste produsenter av tekstilgulv anbefaler å rense offentlige lokaler minst én gang i året. I Sverige er rengjøringsindustrien’s retningslinjer for tepperens de samme; rengjøring bør utføres minst én gang i året.

Hvert år utfører Ångtvättbilen tepperens på flere millioner kvadratmeter tekstilgulv. Rene og fine tepper gir et friskt førsteinntrykk for både ansatte og kunder. Med tepperens blir inneklimaet betydelig bedre fordi rensen henter opp støv og smuss fra teppene. Tepper som jevnlig renses er også lettere å støvsuge og holder seg pene år etter år. Vi utfører vanligvis tepperens for våre kunder én eller to ganger i året, avhengig av behovet.

Vi i Ångtvättbilen mener at tepper er et fornuftig valg. Dels fordi risikoen for å skli på underlaget er mindre og de sparer leddene ettersom demper støt ved gange. Til tross for at tepper i større grad binder opp støv, i motsetning til harde gulv hvor støvet enklere fordeles utover, er vi overbevist om at de er gode selv for allergikere så lenge teppene blir tatt ordentlig vare på.  I tillegg demper tekstilgulv støynivået.

 

Ångtvättbilens tepperens

For å rengjøre tekstilgulv i dybden, bør det støvsuges med en børstebanker, som er en støvsuger som børster opp støv og smuss fra teppet betydlig bedre enn hva en støvsuger gjør. Det går også bra med en støvsuger med et børstemunnstykke. Teppet bør også rengjøres periodisk, vanligvis minst en gang i året, i henhold til gulvprodusentene og Ångtvättbilen.

Vi skyller teppene helt rene og absorber umiddelbart alle rester og smuss med et kraftig vakuumsug. Utfordringen med tepperens er vanligvis å skylle tepper helt rent, for så suge opp alle rester som er ligger igjen. For eksempel, hvis tepperensemiddelet ikke blir fjernet ordentlig fra teppet, binder dette til seg smuss igjen, og det friske utseendet varer ikke like lenge. Et teppe som ikke blir skylt ordentlig får kortere levetid, ettersom smusset gjør at teppet slites raskere.


Se et kort filmklipp fra tepperensmetoden til Ångtvättbilen her!

Utviklet en unik metode for teppevasking - best i test

Siden starten i 1984 har Ångtvättbilen gjennomført flere millioner kvadratmeter tepperens, hvilket har gitt oss lang erfaring og omfattende kunnskap om tepperens. Tepperensemetoden Ångtvättbilen bruker er vår egenutviklende tepprensmaskin, Dynamate 2000. Metoden ble i 2014 vurdert av Carpet & Rug Institute (CRI) i USA. Tepperensmetoden til Ångtvättbilen ble vurdert på tre parametere: hvor mangeflekker som fjernes under vask, hvilket fuktinnhold som forblir i teppet etter vask og eventuell innvirkning på teppet etter 200 vasker. CRI ga vår maskin og metode karakteren Gull, best i klassen, i konkurranse med tepperensmaskiner fra USA og resten av verden.

På grunn av vår unike tepperensmetode gir Ångtvättbilen alltid en garanti for profesjonelt utført tepperens, uavhengig av størrelsen på tekstilgulvet. Vi utfører tepperens i større byer som Stockholm, Göteborg og Oslo, men også alle andre byer rundt om i  Sverige og Norge. Tepperens utføres når det passer best for kunden, vanligvis om kveldene eller helgene.

Markedsledende i Norden

Vi i Ångtvättbilen har med vår Unike og egenutviklet tepperensmaskin ved siden av over 20 års erfaring med dyprens av millioner av kvadratmeter med tepper skapt en stor trygghet for rene gulv hos alle våre kunder. Dette har gjort oss til markedsledene i Norden. Metoden innebærer at vi kan skulle teppene med vann opp til 90 grader, samtidig som vårt kraftige sug greier å suge opp det møkkete vannet og all såpe som benyttes. Vi kan rense flere tusen kvadratmetere på en helg, og har tørketider på mellom 2 og 6 timer. Vi etterlater oss alltid rene tepper!

 Tepperens på en unik og miljøsikker måte:

  1. Vi tilpasser tempraturen, trykk og vannmengde etter tekstilet i teppet
  2. Ved rens av tepper benyttes spesielle såper, og flekker fjernes med testede metoder.
  3. Deretter skylles matten med opp til 40 kg trykk og med en gjennomstrømm av rens, varmt vann ( opp til 8 liter pr minutt)
  4. rett etter skyllingen suges vannet opp med en kraftig vakumsuger. Tørketiden blir derfor kort, og teppet kan benyttes etter bare noen timer.

Branschens råd om tekstile gulv.

Vi anser att man alltid skal følge leverandørenes anbefalinger om rensing av tepper. De ledende leverandørene anbefaler at det skal utføres tepperens minst en gang i året i alle offentlige rom. 

 Ångtvättbilen renser også møbler med samme metode. Man kjenner på lukten at det ikke er noe såpe igjen i møblene.

 Flotexmattainärbild

Marknadens tätaste textilgolv genom förstoringsglas. Ångtvättbilens mattvätt sköljer mattan rent på djupet, mellan alla fibrer.


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882