Installasjonsbehandling tregulv

Installasjonsbehandling tregulv


insttragolv

Vi anbefaler en første overflatebehandling, en såkalt monteringsbehandling, av det nye gulvet som en ekstra beskyttelse for at gulvet skal bevares vakkert så lenge som mulig. For fabrikkoljede tregulv anbefaler vi olje- eller hardvoksoljebehandling, og for lakkerte gulv kan en oppfriskende behandling være egnet. Monteringsbehandlingen beskytter gulvet og gir en god rengjøringsoverflate.

Dersom et tregulv i offentlig miljø er ubehandlet eller nyslipt, utfører vi en grunnoljing, etterfulgt av overflatebehandling, for best resultat og levetid. Kort fortalt betyr det at vi renser gulvet for eventuelt støv og påfører og masserer inn en passende olje etter hvert som treverket tar det opp. Selv med grunnbehandling er vi fleksible i våre metoder for å oppfylle kundens ønsker. Ønsker du en annen fargenyanse på gulvet kan vi pigmentere gulvet.Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882