Periodisk vedlikehold

Periodiskt vedlikehold sten- och betonggolv


angtvattbilen-50

Periodisk vedlikehold av steingulv

Ångtvättbilen renser og vedlikeholder naturstein- og terrasso gulv med tilpassede metoder. Til visse gulv brukes lignende metoder som for plast- og linoleumsgulv. Vi starter med å fjerne skitt og gamle gulvoverflater. På visse gulv er dette nok, mens andre blir behandlet med impregnering, porefylling eller overflatebehandlet med tilpassede overflateforsterkninger. Sammen gir det forbedret rengjøringsevne, samt at steinen gjenvinner sitt glansfulle utseende.

Polering av steingulv

Vi har også metoder for rengjøring og polering av terrasso og natursteinsgulv. Ved “lettere” vedlikeholdsbehandling, blir steinen polert med en diamantsegment i flere trinn. Ved diamantpolering jobber vi med flere systemer, som Twister ™ eller 3M Scotchgard ™. Resultatet blir et skinnende gulv som er enkelt å rengjøre.

Periodisk vedlikehold av betonggulv

Mange bedrifter har problemer med gamle betonggulv som støver( og er vanskelig å holde rene. Støvet medfører problemer både for de ansatte og for selskapets produkter i lagerhyllene. Ångtvättbilen har tilpasset metoder, ved bruk av miljøvennlige kjemikalier, og etterlater rengjøringsanvisninger for videre daglig rengjøring. Resultatet er et støvfritt betonggulv med en forsterket overflate og som er enklere å rengjøre.

Golvvård betonggolv

 

Se også vår brosjyre: periodisk vedlikehold og sliping av stein og betonggulv.  Link >>


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882