Støvfri sliping-av tregulv

Støvfri sliping-av tregulv


STØVFRI GULVSLIPING – OVER HELE LANDET!

Vi hos Ångtvättbilen synes ikke det finnes noe vakrere enn velstelte, oljede, hardvoksoljede eller lakkerte tregulv. Det finnes antakelig heller ikke noe annet firma i Sverige eller Norge som utfører gulvsliping i samme omfang som Ångtvättbilen. Ångtvättbilen sliper, pigmenterer, oljer og lakkerer flere hundre tusen kvadratmeter tregulv (parkettgulv, massive plankegulv, fiskebeinsparkett etc.). Vi utfører sliping og oljing av tregulv i alle mulige treslag, for eksempel eik, furu/gran, bøk, ask, bjørk og til og med på eksotiske treslag som merbau, m.m.

Gulvhåndverkerne hos Ångtvättbilen er ekstra stolte over å utføre gulvslipingen støvfritt, fra Norrbotten til Skåne, samt i Norge. Vi bruker alltid kvalitetsprodukter når vi installasjonsbehandler, grunnbehandler og utfører periodisk vedlikehold av tregulv. For best mulig utseende og vedlikehold anbefaler gulvprodusenter i Svenska Golvrådet og Golvbranschens Riksförbund (GBR) at tregulv skal vedlikeholdes med jevne mellomrom, les gjerne mer på GBRs hjemmeside om vedlikehold.

Gulvpleieproduktene som brukes ved gulvsliping og oljing kommer fra anerkjente gulvpleieleverandører på gulvmarkedet, som Bona, Saicos, Osmo, Timberex, Pallman m.fl.

Gulvsliping ser vi på som et håndverk som bør utføres med kjærlighet til gulvet. Vi utfører alltid støvfri gulvsliping med slipeutstyr som består av en kraftig båndslipemaskin, en kantmaskin, en kraftig rondellslipemaskin til den siste overflatefinishen samt et par ulike hjørne- og kantmaskiner. Gulvslipemaskinene kobler vi til en portabel, kraftig støvsugerenhet som garanterer en støvfri slipeprosess.

Vi lytter alltid til kundens og gulvets behov før vi begynner arbeidet. Iblant må vi gjøre mindre reparasjoner, som f.eks. å bytte dårlige parkettstaver og sparkle sprekker i tregulv m.m. for å oppnå best mulig resultat. Vi sliper alltid gulv, hjørner og kanter i flere trinn, med ulike typer slipepapir avhengig av gulvets stand og ønsket overflatebehandling.

Ved overflatebehandling grunner vi gulvet godt før toppoljen poleres, eller så påføres minst to lag topplakk på grunnlakken. Når det gjelder overflatebehandlingen på gulvet etter sliping, åpner det seg en verden av muligheter for den kreative. Den vanligste, klassiske behandlingen er jo å stryke olje, hardvoksolje eller lakk i naturlig utseende på gulvet for å bevare trefølelsen. Det er også populært å farge eller pigmentere gulvet, fra det hviteste hvite til helt sorte gulv. Her kan man velge alt fra klassisk luting av tregulvet til moderne farging med hardvoksoljer eller lakksystemer. Ångtvättbilen samarbeider med ledende tregulvprodusenter som Tarkett, Forbo, Siljan, Boen m.fl.

Våre vanligste oppdrag er å utføre det periodiske vedlikeholdet på oljede eller hardvoksoljede gulv i offentlige bygg. Vi utfører regelmessig periodisk gulvvedlikehold i butikker, hotellkjeder, restauranter, kontorer m.m. som verdsetter vakre og lettstelte tregulv. Vi utfører også støvfri gulvsliping og gulvbehandling hos privatpersoner, for eksempel i villaer og boligbyggelag.

Etter utført gulvbehandling legger vi alltid igjen rengjøringsinstruksjoner og egnet tregulvsåpe eller gulvrengjøringsmiddel for at gulvene skal holde seg vakre og være lette å rengjøre over tid.

Uansett hvor i Sverige eller Norge gulvene finnes, kan man kontakte Ångtvättbilen for gulvbesiktigelse og konsultasjon angående mulighetene for å live opp eldre og slitte tregulv til gulv med glans og dybde.

 


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882