Møbelvask

Møbelvask


Møbelvask - ikke glem å vaske tekstilmøblene dine! 

mobeltvatt

Som mange andre ting tiltrekker også tekstilmøbler til seg smuss, støv, allergener og blir solfylte over tid. Akkurat som med tekstilteppet, fungerer tekstilmøbler som et filter som fanger opp urenheter og støv fra luft, kropp og klær mm. Det er derfor viktig å vaske sofaer, lenestoler og stoler med jevne mellomrom. Vasking av møbler med Ångtvättbilen -metoden bidrar til trivsel i hjemmet og eller bedriften samt et sunnere innemiljø. Ångtvättbilens møbelvaskeprosess er en av bransjens beste på markedet i dag for vask/rengjøring av sofaer, stoler m.m. Vår møbelvask fjerner flekker og skitt og etterlater en frisk følelse og det lukter rent!

 

De fleste tekstilmøbler tåler vask, men sjekk at møblene dine tåler vann før du bestiller vask! Det kan være etiketter etc. med informasjon på møblene angående vaskeråd, les disse før du kontakter oss. Vet du hvem produsenten er, kan du også sjekke der om møbler, puter og sofatrekk tåler vask og vann. I vår satsing på møbelvask legger vi ansvaret på dere kunder for at møblene kan vaskes med vann og vaskemiddel. Vi tar selvfølgelig ansvar for selve arbeidet.

Ved vask av møbler brukes samme metode som ved vask av tepper. Det vil si Metode Ångtvättbilen , som er en avtrekksmetode hvor møblene er nøye vasket og godt skylt.

Vår vask starter med en inspeksjon av møblene, send oss ​​gjerne bilder og evt. vaskeråd på møblene.

1. Vi starter med å behandle flekker og andre overflater på dine sofaer, stoler osv. spesielt de som ser ut som de kunne trenge ekstra oppmerksomhet.
2. Etter flekkbehandling og vaskemiddelbehandling dyprenser vi og ekstraherer med varmt vann. Her vaskes smuss og vaskemiddelrester bort via vårt vaskeutstyr.
3. Tekstilene vil være tørre i løpet av 2-6 timer, litt avhengig av materialet.

Vi bruker så økologisk nedbrytbare vaskemidler som mulig for å spare miljøet.

 

Pris til bedrifter per tilbud.
Pris privatkunder f.eks. sofa minimum kostnad 3500 kr eks mva.

Vi gleder oss til å få lov til å vaske møblene dine :)


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882