Opprinnelig melding


Ångtvättbilens Data Protection Policy

Vi bryr oss om beskyttelsen av dine individuelle rettigheter og dine personlige data. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og deler personlig informasjon. Retningslinjene er et supplement til våre generelle vilkår og betingelser. Disse retningslinjene for personvern gjelder fra 25. mai 2018, når den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) trer i kraft.

Ved å besøke nettstedet vårt eller bruke tjenestene våre godtar du vår databeskyttelsespolicy og vår behandling av dine personopplysninger. Du samtykker også i at vi bruker ulike kommunikasjonsveier som f.eks. e-post, telefon for å kontakte deg. Det er viktig at du leser og forstår våre retningslinjer for databeskyttelse før du bruker tjenestene våre.

For å kunne tilby deg våre tjenester, må vi behandle dine personopplysninger som nedenfor. Vi gjør dette med størst mulig hensyn til personvernet ditt.
Denne policyen gjelder for Ångtvättbilen AB og alle tilknyttede franchiseselskaper.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysninger samles normalt inn direkte fra deg som kunde ved bruk av kontaktskjemaet på angtvattbilen.se, eller genereres i forbindelse med ditt besøk på nettsiden vår (f.eks. IP-adresser eller informasjonskapsler)
Personopplysningene som vi samler inn kan deles inn i følgende kategorier fordelt på innsamlingsmetode, type oppgave og formål:

Identifikasjon: Dette består vanligvis av navn, telefon og e-postadresse (skjema) og IP-adresse når du besøker nettstedet.

Kontakt : Informasjon som f.eks e-post, kontaktinformasjon og telefonnummer, som også oppgis ved registrering av skjema direkte av den besøkende. Dette er viktig for å kunne tilby støtte for eksempel, eller kontakte deg med svar på dine ønsker

Historikk
: For eksempel skjemahistorikk, samles automatisk inn av systemene våre for å hjelpe med evaluering, feilsøking og tilbakemelding.

Hva gjør vi med informasjonen din?

All data brukes til å levere, administrere og forbedre tjenestene våre. Vi bruker også dette for å kunne kommunisere med deg via forespørselen din.

Markedsføringsleverandører

Med ditt samtykke deler vi noe av informasjonen din, for det meste bruksdata som inneholder så lite informasjon som mulig om deg, med følgende markedsføringstjenester:

  • Google Analytics: lar oss se hvordan besøkende på nettstedet vårt bruker det. Informasjonen kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Gjennom Google Analytics kan vi se hvilket innhold som er populært og enklere å tilpasse sidene våre slik at de gir deg mer av det du setter pris på.
  • Google Analytics Remarketing: & nbsp; Plasser informasjonskapsler på datamaskinen din som lar Google vise deg annonser for Steam-bilen som du kan være interessert i etter besøket. Vi kan ikke identifisere deg som enkeltperson basert på denne informasjonen.
  • Google Adwords: Gjennom Google AdWords-koden kan vi se hvilke sider som førte til innsending av kontaktskjemaer. Dette gjør at vi kan bruke vårt betalte søkebudsjett bedre. Vi kan ikke identifisere deg som enkeltperson basert på denne informasjonen.
  • Google Adwords Remarketing: plasserer informasjonskapsler på datamaskinen din slik at Google etter besøket kan vise deg annonser for Steam Water Car som du kan være interessert i. Vi kan ikke identifisere deg som individ basert på denne informasjonen. Dataene lagres i 26 måneder.
  • Kundeundersøkelse : Vi (for tiden partnerselskapet Reco) kan sende ut et frivillig skjema om din kundeopplevelse etter at arbeidet er utført, for å måle kundetilfredshet.
  • Salgs- og ordresystemer . I vårt salgs- og bestillingssystem lagres informasjon om kunder, for å kunne planlegge, utføre, fakturere og følge opp gulvpleieoppdrag. Systemet kan inkludere selskaper som vi ikke har som kunder ennå, med mål om å få disse ut til kundene. Bedrifter eller privatpersoner som ikke ønsker å bli kontaktet av oss, og/eller ikke ønsker at vi skal lagre informasjon om dem sender e-post til info@angtvattbilen.se. </ a> </ li>

Hvor behandler vi dine personopplysninger?

Vi behandler all informasjonen vår innenfor EU/EØS, nettsiden er lagret på en kryptert internettlinje (for tiden webverten Oderland).

Hvordan vi beskytter dataene dine

Ångtvättbilen tar ansvaret for din personlige informasjon på alvor. Vi forplikter oss til å gjøre det vi kan for å hindre uautorisert tilgang til dem. Det er også viktig for oss at informasjonen håndteres riktig, for å sikre integriteten og tilgjengeligheten til informasjonen. Som en del av vår forpliktelse bruker vi tekniske og administrative prosedyrer for å administrere informasjonen vi samler inn på en sikker måte.

  • Sikkert miljø  Vi beskytter informasjonen din ved å følge generelle anbefalinger angående datamaskin- og Internett-sikkerhet.
  • Sikker nettkommunikasjon Nettstedet vårt bruker SSL-kryptering.

Vi er også sertifisert etter ISO 9001 (Kvalitet) og ISO 14001 (Miljø) og gjennom dette jobber vi strukturert med rutiner og prosesser for å møte miljø- og kvalitetssystemene som disse sertifiseringene innebærer.

Hvilke rettigheter har jeg?

Tilgang: Du kan be om en kopi av informasjonen vi har om deg.

Rettelse: Vi ønsker å sikre at din personlige informasjon er nøyaktig og oppdatert. Du kan be oss om å korrigere eller slette informasjon som du mener er feil.

Sletting: Du kan kreve at vi sletter informasjonen din.

Dataportabilitet: Du kan be oss om å overføre informasjonen din fra vårt IT-miljø til et annet, enten til et annet selskap eller ditt eget.

Tilbaketrekking av samtykke: Du kan tilbakekalle ditt samtykke til å dele bruksinformasjonen din eller motta markedsføringsinformasjon når som helst. Du kan gjøre dette ved å sende en e-post til info@angtvattbilen.se .

Klager: Du kan sende inn en klage til oss eller din lokale databeskyttelsesmyndighet når som helst.

Informasjonskapsler på nettsidene våre

Vi bruker informasjonskapsler, en tekstfil som er lagret på den besøkendes datamaskin, for å identifisere og optimalisere nettstedet vårt for besøkende og kunder. Du godkjenner dette ved første besøk på siden vår og informasjonen lagres i 2 måneder . Vær imidlertid oppmerksom på at funksjonaliteten til nettstedet vårt er begrenset dersom du ikke godtar dette. Lær mer om våre retningslinjer for cookies

Hvor lenge beholder vi din personlige informasjon

Vi vil kun lagre kundeinformasjonen din så lenge vi trenger for våre rapporterte formål, med tanke på at vi ønsker å kunne opprettholde en god kundeopplevelse og svare på spørsmål om tidligere interaksjoner. Vi må også ta i betraktning at det kan være lovkrav om å oppbevare visse opplysninger i lengre tid.

Dette betyr at vi kan beholde din personlige informasjon i en rimelig periode etter din siste interaksjon med oss. Når informasjonen vi har ikke lenger er nødvendig for dette, sletter vi den fra systemet vårt. Vi kan beholde visse opplysninger i etterkant, men i slike tilfeller kun i anonymisert form.

Endringer i denne personvernerklæringen

Innholdet i denne personvernerklæringen kan endres over tid. Vi vil alltid holde personvernet ditt høyt, og følger alle databeskyttelseslover i EU og Sverige. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert med jevne mellomrom, anbefaler vi at du leser denne policyen med jevne mellomrom.

Kontakt oss

Ångtvättbilen AB (org.nr. 556426-5147) er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan dine personopplysninger håndteres, kontakt oss ved å sende en forespørsel til:
Ångtvättbilen AB
Klangfärgsgatan 17
426 52 Västra Frölunda

E-post: info@angtvattbilen.se

I brevet ønsker vi at du oppgir navn, adresse, e-post, telefonnummer og org/personnummer i tillegg til din sak. Hvis vi er usikre på identiteten din, vil vi kontakte deg for mer informasjon.

Du kan også lese mer om dette på https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/

Dette dokumentet ble oppdatert 2018-05-23


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882