Gulvpleie

Gulvpleie


Gulvpleie av linoleums- og plastgulv

golvvard

Metoder for gulvpleie på plast- og linoleumsgulv er avhengig av rengjøringsfrekvens, slitasje, miljø og ressurser i det nåværende gulvområdet. Linoleum er fantastiske gulv, som vanligvis kan fornyes med riktig gulvpleie. Linoleumsgulv finnes i de fleste miljøer, og Ångtvättbilen renoverer og utfører gulvpleie på tusenvis av kvadratmeter årlig. Linoleumsgulv finnes på kontorer, skoler, boliger, boliger ol.. Ångtvättbilen arbeider bare med gulvpleie, dvs. vi rydder ikke. Derfor samarbeider vi også med rengjøringsfirmaer og bedrifter slik som Facility Management (FM)  ved å renovere og utføre årlig vedlikehold / gulvpleie av linoleumsgulv hos deres kunder.

Å fullstendig renovere et linoleumsgulv med et belegg med polish krever en ekte følelse av håndverk hvis man ønsker et fint resultat. Det er viktig å fjerne alt av gammelt polish fra gulvet ved en gulvrenovering. Hvis man ikke lykkes med å "nullstille" gulvet før den nye overflatebehandlingen legges, er risikoen for at gamle polish rester skinner gjennom den nye overflatebehandlingen. Med godt utført gulvpleie og god daglig vedlikehold forblir linoleumsgulv vakkert i lang tid.

Les mer om renovering her: Renovering av plast- og linoleumsgulv>>

Plastgulv er holdbare og slitesterke gulv, men de trenger også omsorg i form av gulvpleie og daglig vedlikehold. Ångtvättbilen kan renovere, vedlikeholde og polere mange plastgulv i mange ulike miljøer. Plastgulv kommer i dag i mange forskjellige design, selv i form av tre- og steinimitasjoner. Mange kunder i butikker ønsker gulvpleie én eller to ganger i løpet av året for å opprettholde et profesjonelt inntrykk for kunder.

Gulvpleieprodukter som brukes, er hentet fra ledende kjemikalieprodusenter for gulvpleie, som Gipeco, Wetrok, Diversey, ol.. Ångtvättbilen forsøker alltid å utføre gulvvedlikehold ved bruk av miljøvennlige kjemikalier og med så liten miljøpåvirkning som mulig. Vi samarbeider også med kjente gulvprodusenter som Forbo og Tarkett, og følger selvfølgelig deres instruksjoner angående gulvpleie / gulvvedlikehold. Vi kommer vanligvis til våre kunder én eller to ganger i året for å utføre periodisk vedlikehold. Vi utfører grundig rengjøring av gulvet, legger på et nytt voksbelegg og polerer gulvet eller legger på ny polering/polish? for å gjøre gulvene vakre og enkle å rengjøre til det er på tide for neste vedlikehold.

Vi sørger alltid for at rengjøringsmetodene vi anbefaler, harmoniserer med vedlikeholds kravene for det gjeldende gulvet.


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundeservice

Tel: 47 22 522 100
Mail: info@angtvattbilen.no
Org nr: 871 090 882